Nieuws!!!

Vergoeding patientenverenigingen 2021

publicatie: 31-12-2020

Roode Roos (Voedingssupplementen)

publicatie: 31-12-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

De Roode Roos levert al meer dan 20 jaar orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een voordelige prijs.

De prijzen van het uitgebreide assortiment liggen 15 tot 25% lager dan de gangbare winkelprijzen. De lagere prijzen gelden alleen voor afnemers die aan de door De Roode Roos gestelde voorwaarde voldoen. Dat houdt in: afnemers die via een voorschrift van een voorschrijver bestellen en afnemers die betalend lid of donateur zijn van een bij De Roode Roos aangesloten patiëntenvereniging als voorbeeld de Reumapatiëntenvereniging Oss e.o.

 

Als lid van de Reumapatiëntenvereniging Oss e.o. kunt u hoogwaardige voedingssupplementen van alle bekende merken bij De Roode Roos bestellen. Kijk voor een actueel overzicht en de beschrijvingen van alle producten en prijzen op de site van De Roode Roos.

 

Hoe kunt u bestellen?

Om een bestelling bij de Roode Roos te kunnen plaatsen is het belangrijk dat u zich aanmeld bij De Roode Roos met een bewijs van uw lidmaatschap betaling van onze vereniging. Dit bewijs kunt u ook opvragen bij het secretariaat via info@rpv-oss.nl

 

Levering

Uw bestelling wordt via de post geleverd.

 

Contactadres

Laan van Waalhaven 323 2496 GL Den Haag

Postbus 16035 2500 BA  Den Haag

Tel: 070-3010701

Email: info@derooderoos.nl

Website: De Roode Roos

 

 

Inloggen
rpv-oss.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!